Halmstad_aikido_stafan_01

Vi är en aktiv klubb både vad gäller träning, resor och andra  evenemang. Vi tränar traditionell aikido i enighet med de tekniker O’ Sensei undervisade i Iwama och enligt den pedagogiska tradition som Saito Sensei skapade. Inom vår klubb fokuserar vi i lika stor grad på vapenträning (bukiwaza) som på obeväpnad strid (taijutsu), och gör det i  ett glädjefullt och trivsamt manér. Vi lägger stor vikt på det  traditionella och på etikett (reigi) samt på att alla ska ha det  trevligt och roligt tillsammans.

Om du som aikidoutövare skulle ha förmånen att passera förbi Halmstad  så är du väldigt välkommen att komma inom och gästträna med oss.  Halmstad är en trevlig turiststad och på sommaren har vi förmånen att  ofta besökas av tränande gäster och även gästande instruktörer. Så har  du vägarna förbi så hör av dig och besök oss, våra träningstider finner  du här intill. Naturligtvis tar vi inte ut någon avgift från gäster i  vår stora aikidofamilj, och har du glömt något hemma så hör av dig så  ska vi försöka trolla fram lite låneutrustning till dig.

Om du som besökare i vårt digitala hem inte tränar aikido sedan  tidigare, så kan vi glädja dig med att vi numera har två stycken  nybörjarintag per år. Ett i februari och ett i början av september. Är du  nyfiken på aikido och har frågor eller vill titta på en träning så är det bara att höra av dig, vår kontaktinformation finner du också här på sidan.

Återigen ett varmt välkommen till vår enkla boning!

Glada hälsningar
Staffan – Ordförande Halmstad Aikidoklubb